Kapcsolat

Szállások, Apartmanok címe: Tihany Csokonai u 84

Telefon: +36 70 4130391 vagy +3670 2846705

E-mail: keklev@t-online.hu

 

Éttermünk és kávézónk pontos címe: Tihany, Batthyányi u 3.

GPS adatok: N46.91539 fok, E017.88626 fok

Telefon: +3670-2846705, +3670-4130391

Tel/fax: +3687-448-617

Email: keklev@t-online.hu

Rendezvényszervezés / rendezvényhelyszín Tihany:

telefon: +36 70 284 67 05

Fax: +36 87 448 617

e-mail:keklev@t-online.hu

Online szállás tihany »
Asztalfoglalás online »

Hírlevél

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:http://lev-lista.hu

Szállások-apartmanok Tihanyban

A kiadó balatoni szállások igen széles választékából mindenki megtalálja a magának leginkább megfelelõt. A balatoni nyaralás elengedhetetlen feltétele, hogy a vendég megtalálja az igényeihez legjobban illõ kiadó szobát, kiadó apartmant, bérelhetõ házat, vagy panziót.

Ma már gombamód szaporodnak a balatoni apartmanok, igényes különbejáratú kiadó szobák, melyekre jellemzõ a minõségi berendezés, és a vendégközpontú szolgáltatások széleskörû bemutatása a régióból. Ezt a Balatonra érkezõ vendégek tapasztalataink alapján igénylik is, hiszen a nyári szabadságukat, vakációjukat nagyban befolyásolja a kiadó nyaralóházak minõsége. Számos hotel, és welness szálloda spa várja az erre igényt tartó, Balatonra érkezõ vendégeket. A Balaton mellett, és annak vonzáskörzetében számos gyógyfürdõ, termálfürdõ illetve melegvizes uszoda áll rendelkezésre. Ezek a strandidõn kívül, illetve borongós, hûvösebb idõben megfelelõ alternatívái lehetnek a balatoni fürdõzésnek. A strandok tiszták, rendezettek, mára zömmel átépítették õket, így tusolókkal, a gyerekekre gondolva homokozókkal, illetve egyéb sportolási lehetõségekkel is kiegészítették õket.

A kiadó házakban a házigazdák szívesen kínálják a környék borait, pálinkáit, adott esetben a sajátjukkal büszkélkednek a hozzájuk betérõknek. Véleményem szerint a várva várt balatoni nyaralás minden tekintetben felveszi a versenyt a környezõ országok nyújtotta lehetõségekkel, azok kínálatával. A magyar tenger visszatalált régi önmagához, és úgy tûnik a honi vendégek is szívesen fedezik fel ismét élve az üdülési csekk által nyújtott további elõnyökkel.

Remélem kedves olvasó, Ön is talál megfelelõen kialakított és az igényeinek megfelelõ kiadó magánszállást, hotelt, panziót.

Az általunk kínált apartmanok:

Térkép megtekintése nagyobb nézetben

Kikapcsolódna? Látogasson el és élje át a régi időket Tihanyba!